tirsdag den 3. januar 2017

Forandring fryder - noget om et nyt år

Nytårsforsæt....det er ikke noget for mig. Ikke i år.

I stedet har jeg en plan. Et mål. En drøm.

Sammen med en meget talentfuld kvinde, har jeg barslet med idéen om at blive selvstændig. At gøre det jeg er god til i et endnu større omfang. Og at gøre det på en måde, som passer ind i mit liv og som nærer min passion for udvikling og motivation.

Jeg vil hjælpe andre med at udvikle sig selv.

Min far døde i 2015. Alt for ung. Kun 65 år.
Som så mange andre, blev kræft hans billet væk herfra. Han er heldigvis drøn sej min far. Eller han var. Nej. Faktisk tror jeg på, at han stadig er sej.
Som noget af det sidste inden han skulle herfra, skrev min far en bog om hans oplevelse af og med sygdommen. Min far kunne noget med ord og skrev bogen så den rammer og stadig har humor. Titlen siger det faktisk: "Hvis jeg skal dø, kan jeg godt leve med det". Og det var sådan han havde det.

Min far havde nogle år før hans død startet virksomhed. Navnet på virksomheden var Vivera. Min far havde - som jeg - en særlig passion for Italien og Vivera er taget fra det italienske "Vivere" som betyder at leve, at være i live, udholde og gennemleve.

Nu hvor min far ikke er længere, har jeg overtaget navnet. Eller VI har. Marlene og jeg.
Vi er stadig i den spæde start med Vivera. Ikke engang hjemmesiden er helt på plads endnu. Men vi kan ikke vente og kan ikke lade være.
Så her kommer første skud på stammen: Vores Facebook side

Kig endelig forbi!


Og selvfølgelig kommer der mere...jeg kan jo ikke lade være!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar