mandag den 30. januar 2017

Udfordringen - fremskridt

Hej, jeg hedder Hanne og jeg har meget stof...

Okay. Ikke så meget stof som jeg har haft. Jeg synes at jeg er god til at bruge det jeg har. Lige for tiden i hvert fald. Som jeg skrev om i et tidligere indlæg (HER) har jeg meldt mig til en udfordring, hvor jeg ikke må shoppe mere stof, før jeg har syet 20 ting fra lager. Og da jeg har et par drømme om noget jeg gerne vil sy, giver det blod på tanden til at få brugt af det fra lageret.

Denne bluse har været undervejs længe. Dejligt let og blødt stof, som egnede sig godt til en sommerbluse - selvom farverne ikke er så sommerlige. Men sådan her blev den.Denne kjole er en testmodel. Jeg prøvede et nyt mønster og havde et stykke billigt stof liggende. Modellen er rigtig fin, men skal lige have 2 centimeter bevægelsesplads om maven før end jeg synes den er behagelig. På billedet hvor jeg har kjolen på, ses tydeligt at den ene søm trækker sig sammen, det er ulempen ved stof af meget ringe kvalitet. Men den skal nu nok blive brugt. Blusen nedenfor er en Burda model. Egentlig er mønsteret beregnet til fast stof, men det lykkedes mig at lave en udgave i en tynd strik. Dog med nogle tilrettelser. Næste gang ved jeg lige hvordan den skal klippes, for at sidde godt i første forsøg. Og så lidt til ham den lille som nu er 6 år. Et par "denim" joggers af en rest fra et par bukser jeg syede til mig selv. Han valgte selv stikninger og bånd til lommerne.Herunder en meget simpel undertrøje af den sidste rest trafikstof. Og nu gider jeg heller ikke se på det stof mere. Det har både været brugt til en bluse, en t-shirt og en hue. Nu er det slut.

Dernæst en kavalkade af nattøj i noget af det stof som jeg egentlig synes han er vokset fra. Og det passede fint med, at det nattøj jeg syede til ham sidst på sommeren 2016, nu er for småt. 


Og til slut et lille pssst......I forrige indlæg (HER) skrev jeg om min nye drøm: Vivera. Nu er der en hjemmeside undervejs. Kig endelig forbi på www.vivera.dk
3 kommentarer:

 1. Absolutely nothing is free of cost in this world, but confirm that you Buy facebook reviews only from genuine sources for profitable acceptance over the internet. buy 5 star facebook reviews

  SvarSlet
 2. I am happy to find this post very useful for me, as it contains lot of information. I always prefer to read the quality content and this thing I found in you post. Thanks for sharing.

  Checkout my site to Facebook Fan Page

  SvarSlet
 3. The post is very nice. I just shared on my Facebook Account.

  Checkout my site: Instagram – 7 Things

  SvarSlet