lørdag den 18. februar 2012

Hvem har puttet katten i tønden?

Normalt er fastelavn noget som komme og går og kun gør opmærksom på sig selv, i form af udklædte børn der synger for at få boller....og som egentlig ikke gider have boller!!!

I år er fastelavn lidt anderledes. Alexander er 15½ måned og dagplejen laver lidt fastelavnshygge. Så drengen skal da klædes lidt ud. Men købekostumer fås ikke så små. I hvert fald ikke de sjove kostumer. Og jeg "gider ikke" sy et kostume, som drengen sikkert kun gider have på i 10 minutter. F.eks. en drage, en bi el. andet sødt.

I dovenskabens tegn, har jeg derfor syet "almindeligt" tøj, som kan spices lidt op og gå for at være et kostume. I hvert fald hvis han har alle dele på samtidig.

Et af ordene drengen kan sige, er BANG-BANG (mens han stolt peger på mor med en rulle stanniol)....så hvorfor ikke en lille soldat:Jeg er i gang med en vest i camouflagestoffet, som skal have et par lommer til alle de ting, som er yderst vigtige for en rigtig soldat. F.eks. sutter....

Og så er der forresten heller ikke syet knapper i bukserne endnu. Hverken i livet eller på lommerne.....endnu et projekt til søndagens to-do liste!

2 kommentarer:

  1. Hvor er det fint Hanne. Kan godt lide ideen med at det kan bruges bagefter :)

    Mvh Mette

    SvarSlet
  2. Tak for det Mette....godt at jeg valgte den løsning, for nu er krudtbassen syg og "kostumet" kommer nok ikke i brug som udklædning.

    SvarSlet