mandag den 7. maj 2012

Er det for tidligt til sommertøj?

I sidste uge var vejret en fryd....og jeg håber der snart kommer mere af den slags. Det var en fryd at stikke tæerne i sandalerne, omend de blege pølser der stak ud kunne skræmme enhver, og at forlade bilen uden at have jakke på. SKØNT!!!

Dette er min første sommer som mor til et dagplejebarn, så der var flere ting jeg ikke havde tænkt på, før jeg blev - meget sødt - mindet om det af verdens sødeste dagplejemor.

Alexander skulle have en solhat og en tynd langærmet skjorte med til de varme dage...

Så først en solhat. Jeg har et mønster på en bøllehat som er ret sej... Jeg syede den i dette lækre grafittistof til Alexander, for blot at sande, at den var på nippet til at være for lille:


Jeg modificerede mønstret lidt, så skyggen i nakken blev lang. Og valgte også noget lidt tyndere og lettere stof. Alexander valgte selv det prikkede til ydersiden (den er dog vendbar).


Skjorten blev efter Elsebeth Günthers klassiske mønster og i tyndt bomuld med flyvemaskiner. Jeg synes åbningen til hovedet ser lille ud, men drengen var ikke samarbejdsvillig da det skulle undersøges. Så den blev færdig og er endnu ikke prøvet på.


OG SÅ KAN SOMMEREN BARE KOMME AN!!!!!5 kommentarer:

 1. Hej Hanne.
  Sikke nogen fine ting.
  Og nej, det er ikke for tidligt :-)
  Før man ved af det kan man faktisk risikere at sommeren er forbi og det er for sent!
  Kh maj

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Og du har ret, vi må tage hul på sommeren så snart den titter frem....og nu er jeg så blevet inspireret af dine broderier...måske det kunne pynte på noget sommerligt!

   Slet
 2. Super fine ting du har lavet :)

  hvor har du mønstret fra på bøllehatten?

  Sabrina
  www.brineh.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sabrina
   Tak for din ros.
   Sikken en dejlig blog du har! Nu har du endnu en fast læser ;-)
   Det oprindelige mønster på bøllehatten er fra et gammelt Burda blad. Det findes i 3 størrelser, hvor den største (str. 2 år) er lidt lille til min krudtfugl på 1½. Så måske er de lidt små i størrelserne. Det modificerede mønster med den lange skygge og lidt større omkreds, kan jeg sagtens dele her på bloggen, hvis det har interesse?
   Mange hilsner fra Hanne

   Slet
  2. Hej Hanne
   Tusind tak og kan da kun sige i lige måde, du har os en skøn blog :)

   Det ville da være dejligt hvis du gad og dele den på bloggen, for vil gerne sy en bøllehat til min søn på 1 år :)

   Kh Sabrina

   Slet