lørdag den 13. juli 2013

Loppefund og lagerstof!

I dag besøgte jeg en skøøøn butik i Aalborg. Butik 21 er en genbrugsbutik med masser af retro og sjove fund. Priserne er helt nede på jorden og de ansatte er nogle skønne personligheder med masser af viden om de ting de sælger. Et besøg kan klart anbefales.

Jeg kunne have købt en del møbler, men jeg var med bus og synes ikke jeg ville slæbe mig pukkelrygget. Men denne lille fyr kom med hjem.


Han er nu udstillet på trofæ-hylden over pejsen. Faktisk er han kun et plejebarn, for Alice, som jeg var på shopping sammen med, faldt egentlig først for dyret. Så nu er han delebarn og skal kastes frem og tilbage mellem 2 hjem!

Aftenen resulterede i, at en UFO og en ny bluse blev færdige. Alle stoffer er fra lager og mit projekt "Sy fra lager" går forrygende. 


Kløver-T-shirten har forskudt skuldersøm og har ligget klippet og klar til maskinerne i et par måneder. Stoffet er fra Videbæk og er indkøbt for LAAANG tid siden. Størrelsesmærket er strygestof og kan købes HER

Den langærmede med snegle er også stof fra lager. Jeg synes det er skønne efterårsfarver og stoffet er noget nær en "darling". Men der er mere endnu på lager og jeg skal finde et godt projekt til det sidste. Størrelsen er syet i, men mit logo er strøget på i nakken i strygestof. 

Dinoerne er bare for at prale med, at min mor har strikket en vest i samme mønster til Alexander. Bare i pertroleum, støvet grøn og grå. Den er skøn, men er også blevet lidt lille til ham. Ingen kommentarer:

Send en kommentar