søndag den 17. august 2014

Please....bare ÉN sommerdag mere!

Nu er der nemlig endnu et par knickers færdige. Et par fra UFO bunken. Men hvis vejret fortsætter som den sidste uge, tvivler jeg på, at de kommer i brug i år. Desværre.
Til alt held er jeg sikker på, at han sagtens kan passe dem næste år også. Men jeg så dem gerne i brug. Bare en enkelt gang. :-)


Knickers efter mit favorit Ottobre mønster. Dog med andre lommer og her i knickers længde. 
Stoffet er fra Stof og Stil og er vist et par sæsoner gammelt. Linningen er stivet af med vlies-bånd inden jeg slog øjerne i. Snoren er også fra Stof og Stil og minder om blødt snørebånd i kvaliteten. 

Blusen her er i stof jeg købte i Stof og Stil sidste år. Den har ligget klippet længe. Derefter har den ligget færdigsyet længe, blot manglede den oplægning og størrelsesmærke i nakken. 
Nu er den færdig og klar til efteråret. Jeg tror den vil være flot til jeans, så sådan nogle må jeg hellere sy. Engang. Inden vinter. ;-)


Finalen er endnu et par underbukser. Jeg syr dem ikke for at spare. Jeg synes nemlig at H&M's er fortrinlige og drøn billige. Men jeg elsker at bruge de små rester jersey og så sidder disse altså bare godt! Elastikken er fra www.kreabylullu.dk. Den er bred og blød. En tilsvarende fås i hvid.6 kommentarer:

 1. Vildt fede knickers :-) og godt med knickers længde - så kan de godt vokse lidt uden det ses.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Line
   Tak for det. Jeg er også vild med knickers, de skåner også knæene når de små drenge (igen og igen) falder. ;-)

   Slet